Musiiiiiiiik :D


Söndag

Idag ska jag träffa mina söta vänner på stan och vi ska kolla på fyverkerier :D
Nu orkar jag inte skriva mer :P

Ciao


Inte som gunnar

Nu ska jag kolla på någon film :)
Och det blir inget mer bloggande för mig ikväll tror jag.


Och bara så ni vet så saknar jag Liiinda!! Och jag ska träffa henne imorn!! :D<33333


Dagens outfit



Grå tröja - Stadium
Rosa linne - Gina tricot
Strumpbyxor - H&M


En värld full av liv

Nu är jag hemma från en rolig/mysig kväll på stan!
Först så träffade jag Mimmi, Emmelie & Elin på stan så va vi där en stund och sen träffade vi en tjej (mins inte vad hon heter så kallar henne H) xD Så vi gick till musikenshus där Nea skulle sjunga med kören hon går i :) Men det tog ett år innan det va hon -.- Så först fick vi kolla på massa orkestrar som spelade, sen kom NEEEA! :D Hon va duktig hon. Efter det så lämnade Mimmi och Nea oss. Så vare bara jag, Elin, Emmelie och H kvar. Vi gick runt och flumma på stan och efter ett tag kom en kille som Emmelie känner (minns inte heller vad han heter) Så va vi ett tag på stan sen tog vi 8an för dom skulle till valsätra och då åkte jag hem. Tack för en rolig dag söta människor!♥
Men nu e jag hungrig och vill äta, har inte ätit sen typ på morgonen ;O

Ciao♥

lalala

Godmorgon! Jag har precis duschat och nu väntar jag på att mitt hår ska torka, sen ska jag klä på mig och så. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska först följa med Malin (syster) när hon ska ta hål i öronen och sen kanske träffa nån kompis. Jag måste städa mitt rum också -.-
Men nu ska jag leta kläder att ha. Ciao


Lite snabbt om min dag

Idag så tog jag bussen till skolan vid halv 9 och kom fram vid kvart över 9 då jag mötte pappa för att ha utvecklings samtal och det gick faktiskt bra :D Efter det så åkte jag hem och gjorde typ ingenting. Sen vid 2 så åkte jag, mamma och malin till stan. Vi gick runt lite sen blev vi hämtade av Glehnn, då vi åkte till en affär, minns inte vad den heter, men där köpte jag iaf en ny jacka :D (bild där nere) Sen så åkte vi hem och åt och nu sitter jag här :) Ikväll blir det nog mys med familjen och kanske kolla på idol lr nått :)


Jackan jag köpte :D


Ciao


27 november

Godmorgon idag är det 27 november och jag får mina pengar :D Jag ska också ha utvecklings samtal.. Men det går säkert bra :) Jag vet inte om jag stannar i skolan efter, det beror på hur jag mår. Och just nu mår jag inte så jätte bra :/ Men nu ska jag klä på mig så jag hinner med bussen.

Ciao

Ska snart gå till mamma

Nu har jag precis ätit tacos med pappa, benita och mjouri mums :)
Och snart ska jag gå till mamma.
Imorn har jag utvecklings samtal halv 10 tror jag
Och hoppas det går bra och att jag klarar av skolan imorn.

Ciao

Bästa vän!


I'm trying to make things right




En rubrik

Hej hopp! Igår blev det ingen bloggning för jag orkade verkligen inte.. Idag blev det ingen skola för jag har typ inte sovit något inatt.. Vaknade vid kl 01.00 av att det gjorde ont i ryggen och revbenen :/ Kunde inte ligga ner för då gjorde det ondare så jag kollade på en film och försökte sen sitta upp och sova men det gick inte så bra.. Sen så sov jag och vaknade typ hela tiden och imorse när mamma väckte mig va jag skit trött! Så va hemma idag e jag hemma. Har precis klätt på mig och ska snart gå till pappa.

Ciao

Godnatt!

Nu ska jag lägga mig och kolla lite på tv och sedan sov :)
Så godnatt alla söta läsare!

Ciao<3


two-timer

Nu sitter jag här i mitt rum efter en dag lång dag i skolan.. lr den va inte alls lång, fick till och med sluta tidigare men den kändes sååå lååång! När jag kom till skolan så hade vi klassråd och där fick vi se vår frånvaro och om vi had efått några ig-varningar och min frånvaro va bra (fast har vart sjuk en del) och jag hade inga ig-varningar! :D Jag é glad! Sen hade vi Mediekunskap och de va inte kul! Efter det vare lunch och sen en halv timmes matte typ. Och sen så slutade alla som inte behövde göra omprov lr så, och självklart så slutade inte jag :( Behövde göra idrottsprovet och jag hoppas att det gick bra! Sen så slutade jag äntligen :D Då tog jag 6an till stan och bytte till 7an. Där träffade jag Mimmi så satt och snackade lite med henne :)

Och nu ska jag göra min recension -.- Och det är ju på engelskan och då måste den jue självklart vara på engelska också :O Och jag har läst two-timer och den va inte värst bra, men texten va big och inte så många sidor så det va bra (Y) :D

Men nu måste jag verkligen börja med den.
Ciao

08.08

Idag så blire skolan för mig, usch orkar egentligen inte -.- Är skit trött!! Men det är jue omprovsdag idag och då är bara första halvan av dagen vanliga lektioner och sen så är omprov i alla ämnen. Och jag ska göra idrottsprovet som jag inte gjort än och så ska jag skriva min engelska bok recension. Men ska kolla på tv nu tills jag måste gå.

Ciao

Dagens Outfit



Inte dom bästa bilderna, men ändå :)
Svarta tights - H&M
Vitt linne - Gina tricot
Rosa tröja med texten TAKE OFF - Vet inte

 


Se på film, sen sova

Nu ska jag kolla färdigt på Diselråttor & Sjömansmöss.
Sen ska jag nog sova för jag är grovt trött!

Godnatt! Ciao


and i dont know how to be fine when im not.

     


Diselråttor & Sjömansmöss


Just nu ligger jag i sängen och kolar på Disellråttor & Sjömansmöss x) Den kanske inte låter så bra men det är den :D Jag ska snart börja plugga till idrotts provet som är imorn också -.- Och så måste jag hitta min engelska bok som jag behöver imorn i skolan. Men ska fortsätta kolla på filmen och plugga lite nu.

Ciao


Hemma idag..

Idag blev det ingen skola för att jag har ont i huvudet, magen och ryggen :/ Mår lite illa också.. Så idag kommer jag inte göra så mycket, typ tare lung och kolla på film lr nått :) Måste plugga lite till provet imorn också -.- Orkar inte skriva så mycket mer nu, så ska ta och sätta på mig myskläder och se en film.

Ciao


IYAZ- Replay


trött tröttare jag

Asså gud hur trött kan man vara egentligen? Jag sitter och gäspar hela tiden och det känns som att jag ska somna när som hellst. Men aja, har sätt på två filmer nu, step up 2 och disco daggarna. Kanske tar och ser en till eller sover en liten stund.

Kolla vad snygg Channing Tatum är! :O
Asså omg! I like ;)




Godmorgon!

Just nu sitter jag här och lyssnar på musik, och funderar på vad som händer idag.. Tror faktiskt att jag inte kommer göra så mycket, måste plugga -.- Ska också ta kort på min garderob och byrå för dom ska jag sälja :) Sen ska jag nog bara ta det lungt, är skit trött idag också.. Men nu ska jag ta och klä på mig.

Ciao


Julia (kusin) och jag


Allt du sa var bara tomma ord...

Nu har jag precis rensat mina kläder och det blev en hel del som jag inte vill ha kvar. Kusin Julia kommer idag och då ska hon få lite kläder om hon vill ha :P Jag är skit trött också, blev inte så mycket sova i natt kom jue hem sent och vakna rätt tidigt. Vet inte vad som händer idag förutom att Julia och Pia kommer.



Ciao

Twilight va bäst!

Igår kom jag hem vid kl 3 typ efter att ha vart på stan med Linda och sätt New moon, den va bäst! Först så gick vi runt på stan och vi åkte cykeltaxi, det va fett kul xD Och sen gick vi till bion. Filmen va skiiit bra! Vill se den igen :D Och Jacob va fett snygg, hans mage, armar och rygg! (a) Edward va också snygg! Orkar inte skriva så mkt nu men alla borde se filmen!! :D

Kristen Stewart
…spelar Bella Swan



Robert Pattinson
…spelar Edward Cullen



Taylor Lautner
…spelar Jacob Black



Ciao

Sanningen behöver inte översättas

Nu sitter jag på en bänk i skolan och väntar på amanda och jossi. Jag fick sluta engelskan typ 40 min tidigare :D och snart så tar jag bussen hem. Hemma så ska jag nog äta och sova lite :D Bloggar mera sen! Ciao

Sitter i biblioteket med amanda

Nu sitter jag i biblioteket med Amanda och vi har 2 h hål. Skulle gärna åka hem, pallar inte med engelska -.-' Och så längtar jag till ikväll! Ska ju se New moon! :D Men nu orkar jag inte skriva mer :P
Ciao









Måste gå till bussen

Nu måste jag verkligen skynda mig!
Måste hinna fixa håret innan jag ska gå och jag måste gå om 10 minför att hinna med bussen :O

 Ciao


King of the Dancehall

Godmorgon, nu har jag precis duschat och ätit frukost.
Idag blire först skolan där jag bara har två lektioner men mellan dom två lektionerna så har vi typ 2 timmars rast och det e skönt men ändå lite drygt. Efter skolan drar jag hem och äter och typ fixar mig och så. För sen ska jag se New moon kl 23.59 med Linda! :D Och innan så ska vi va på stan och flumma. Men nu måste jag leta kläder att ha idag, bloggar mer sen.
Ciao


är grovt trött så nu ska jag sova

Nu ska jag göra mig färdig och sen blire dax för sängen :D Guud vad trött jag är!!
 Men som tur är så har jag sovmorgon, börjar 10.50 :D
Så godnatt alla söta, bloggar mer imorn!

Ciao

Bjuder på en bild på mig också


Designen är färdig!

Idag har jag vart i skolan och de va väl halv tråkigt -.- Sen efter skolan så tvingade Amanda mig att följa med Jossi, henne och Christoffer till genomfarten (det är typ ett ungdoms caffé) Och efter en stund så kom Palmis och Christoffer drog. Sen satt vi där och typ snacka med massa roligt folk och sen körde vi nått kort spel där man behövde göra saker om man förlorade, som tur va så förlorade jag aldrig :D Och sen så drog jag hem till mamma och åt :) Sen gick jag till pappa där jag nu sitter. Men nu ska jag ner och se på glee lr vad det heter :D

Nu har jag precis blivit färdig med min design, blev väldigt nöjd med den :D Men vad tycker ni om den?

Ciao


Bytt från ewlliii.blogg.se till den här!

Hellu, jag bloggade förut på ewlliii.blogg.se men har nu gjort en ny blogg :)
Vet inte riktigt varför men ville starta något nytt! :D
Ska fixa design och sånt snart så den blir najsigare!

Men aah, nu ska jag börja fixa min header :)

Herrå / E


RSS 2.0